Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 03. 2015. 11:40 >> 11:38

ČELSI FAVORIT

Kejhil: Revanš sa PSŽ-om kao finale

Sjutra i preksjutra se igraju prvi revanš mečevi osmine finala Lige šampiona. Čelsi će u srijedu ugostiti Pari Sen Žermen na "Stamford Bridžu".

U prvoj utakmicu u Parizu bilo 1:1, pa je u reprizi prošlogodišnjeg četvrfinala sve otvoreno. Ipak, obzirom na prednost domaćeg terena i forme u koj se nalazi, Čelsi je favorit, ali PSŽ je u prvom duelu pokazao koliko je opasan i da "plavcima" neće biti ni malo lako.

Defanzivac Murinjovog tima, Geri Kejhil poziva na oprez i poručuje da su on i njegovi saigrači svjesni da ih čeka meč poput finala.

"Imali smo više vremena za odmor i pripremu za razliku od prije. U mogućnosti smo da dobro radimo i posebno se pripremimo za meč koji nas čeka", kazao je Kehil za Čelsijevu zvaničnu internet stranicu.

"Poznajemo kvalitet PSŽ-a i znamo šta nas čeka. Biće to kao finale, jedna velika utakmica, ali spremni smo da damo sve od sebe i učinimo ono što moramo da nastavimo igrati Ligu šampiona", dodao je.

Čelsi nije igrao proteklog vikenda, pa će u meč ući odmorno, a i rasterećeni su situacijuom u premijer ligi pošto imaju pet bodova viša i utakmicu manje od drugoplasiranog Mančester sitija.

S druge strane, trenera PSŽ-a Lorana Blana može da raduje igra koju su njegovi izabranici pokazali u subotu, pošto su bili ubjedljivi protiv Lensa (4:1). "Sveci" su drugi na tabeli francuskog šampionata, sa bodom manje od lidera Olimpika iz Liona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније