Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 02. 2015. 19:41 >> 19:35

PREDSTAVIO PROGRAM

Figo predložio proširenje Svjetskog prvenstva

Kandidat za predsjednika FIFA, Portugalac Luis Figo, predložio je da se Svjetsko prvenstvo proširi na 40 ili 48 učesnika.

On je danas predstavio svoj program na stadionu Vembli i najavio da će tražiti promjenu formata Svjetskog prvenstva ukoliko bude izabran za prvog čovjeka FIFA.

"Mislim da na završnom turniru mogu da učestvuju 40 ili čak 48 timova. Sve ovo bi bilo moguće ako bi se Prvenstvo produžilo za tri ili četiri dana. Ako dođe do proširenja, dodatni učesnici bi bili zemlje izvan Evrope“, rekao je Portugalac.

On je takođe iznio svoj predlog da 50% Fifinog prihoda bude dodijeljeno nacionalnim savezima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније