Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 04. 2013. 20:45 >> 21:58

SERIA A

VIDEO: Vučinić zaliječio rane iz Minhena

Mirko Vučinić je sa dva gola donio pobjedu Juventusu nad "fenjerašem" Peskarom i tako učinio da navijači makar na tren zaborave na bolan poraz od Bajerna u Ligi šampiona. Vodeći gol Juventusa bio je 100. Mirkov u italijanskom šampionatu.

Juventus se pobjedom približio tituli, i već u narednih par kola bi i zvanično trebalo da postane šampion. "Stara dama" je krenula silovito, ali je Pelicoli branio sve, pa se na odmor otišlo sa iznenađujućih 0:0.

Tek u 73. minutu, domaćin je slomio otpor gostiju. Rico je oborio Vidala na pet metara od gola. Sudija je pokazao na bijelu tačku, a Mirko Vučinić je bio siguran izvođač penala.

Samo pet minuta kasnije, naš reprezentativac je udvostručio  prednost šampiona. Vučinić se oslobodio rivala u šesnaestercu i lagano savladao Pelicolija.

Emanuele Kašione je u 83. minutu, fenomenalnim udarcem, sa 25 metara, matirao Storarija i unio dozu neizvjesnosti. Ipak, Konteov tim je iskusno priveo meč kraju i učvrstio prvu poziciju u Seriji A. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније