Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 02. 2015. 20:11   >>  20:06

VELIKE MUKE

Parma nema novca ni za meč

Utakmica 24. kola Serije A između Parme i Udinezea je pod znakom pitanja jer domaći tim nema novca da plati organizaciju meča, prenosi Gazeta delo Sport.

 

Kako se navodi, Parma ne može da izdvoji sredsva kako bi platila pripadnike policije i redare, zbog čega postoji mogućnost da se meč ne odigra.

Serija A bi zbog aktuelne situacije mogla da pomogne Parmi i do kraja sezone plati sve troškove organizacije kako bi prvenstvo bilo regularno.

Parma ima velike finansijske probleme, klub je dužan oko 95 miliona evra, dva puta je prodavan između albanskih biznismena za samo jedan evro, a fudbaleri još nisu primili nijednu platu ove sezone.

Nekadašnji osvajač Kupa UEFA (1995. i 1999.) nalazi se na posljednjem mestu Serije A sa 10 bodova.

Utakmica između Parme i Udinezea trebalo bi da se igra u nedjelju od 15 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније