Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 04. 2013. 17:27 >> 17:34

1. CFL

Sutjeska uvećala vođstvo, Petrovac šokirao Budućnost

Fudbaleri Sutjeske, Rudara i Čelika ostvarili su pobjede, dok je Budućnost igrala neriješeno u 24. kolu Telekom Prve crnogorske lige. Sutjeska je danas u Nikšiću pobijedila bjelopoljsko Jedinstvo 4:1 i šestim trijumf u proljećnom dijelu šampionata uvećala prednost u odnosu na drugoplasiranu Budućnost na sedam bodova.

Jedinstvo je povelo pogotkom Mihaila Petrovića u 30. minutu. Izjednačio je Darko Isidorović u 44, a prednost domaćinu donio je Đorđe Ćetković u prvom minute sudijske nadoknade prvog poluvremena. Na 3:1 povsio je Isidorović u 49, a pitanje pobjednika riješio je Darko Karadžić u 65. minutu.

Budućnost je u Podgorici igrala sa ekipom Petrovca 1:1. Domaćin je poveo golom Admira Adrović u 37. minutu iz jedanaesterca.Izjednačio je i postavio konačan rezultat Željko Mrvaljević u 76. minutu.

Rudar je u Pljevljima, golovima Nenada Stojanovića u 6. i Gavrila Petrovića u 43. i 67. minutu, savladao Mogren 3:2. Pogotke Mogren postigli su Marko Đurović u 60. i Mirko Radišić u 70. minutu.

Čelik je u Nikšiću savladao Zetu 4:3.Do pobjede nikšićki tim došao je golovima Darka Zorića u 2. i 90, Rodoljuba Marijanovića u 79. i Ilije Radovića u 85. minutu. Pogotke za Zetu postigli su Žarko Korać u 70. i 89. i Boris Došljak u 73. minutu.

Ubjedljivu pobjedu ostvario je Grbalj, koji je pred svojim navijačima savladao Mladost 4:1.Ekipa iz Radanovića do pobjede došla je golovima Nikole Bogdanovića u 15, Miloša Đalca u 25. i 42. i Stevana Lukovića u trećem minutu sudijske nadoknade vremena prvog poluvremena. Jedini pogodak za Mladost postigao je Vasko Kalezić u 81. minutu.

U derbiju začelja Lovćen je savladao Mornar 2:0, golovima Luke Mirkovića u 16. i Gorana Vujovića u 89. minutu.

Sutjeska je, nakon 24. kola, prva na tabeli sa 54 bodova. Drugoplasirana Budućnost osvojila je 47, Rudar je treći sa 43, a četvrti Čelik sa 40 bodova. Na petom mjestu je Grbalj sa 36 bodova.

 (MINA)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније