Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 02. 2015. 10:44   >>  10:39

ZBOG LOŠIH REZULTATA

Aston Vila otpustila trenera

Engleski fudbalski premijerligaš Aston Vila saopštio je jutros da je otpustio trenera Pola Lamberta zbog loših rezultata tokom sezone.

Kao privremeno rješenje u narednom periodu klub će voditi pomoćni trener Skot Maršal i trener golmana Endi Maršal.

Lambert, 45-godišnji Škotlanđanin, bio je trener Aston Vile od 2012, a 17. septembra produžio je ugovor do juna 2018.

Aston Vila je u utorak izgubila 2:0 od direktnog protivnika u borbi za opstanak u engleksom prvenstvu, Hala sa 2:0 i tako došla do niza od 10 utakmica bez pobjede.

Klub iz Birmingema je u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 22 osvojena boda. Učinak od 12 golova u 25 prvenstvenih golova najlošiji je u istoriji Premijer lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније