Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 04. 2013. 22:31 >> 22:31

FINANSIJSKA KRIZA

Valensija ostala bez predsjednika

Predsjednik fudbalskog kluba Valensije Manuel Ljorente podnio je ostavku na tu funkciju zbog finansijske krize u klubu.

Ljorente je na konferenciji za medije, rekao da napušta klub, kao i da španski prvoligaš "ulazi u novu eru".

"Ovo je veoma težak dan, jer posljednje četiri godine su bile veoma napete. Uložio sam sebe i svoju porodicu u ovo i zaista je veoma teško biti ovdje sa vama i 550 miliona eura duga", -rekao je Ljorente, a prenose agencije.

Ostavku Ljorentea prati imenovanje Federika Varone kao glavnog finansijera kluba, a u narednom periodu vidjeće se da li će Varona preuzeti i presedavanje Valensijom.

"Izgledalo je kao da sam ja htio da budem prepreka za dolazak Varona, ali ja sam donio odluku da se povučem. Ako moj odlazak pomaže Valensiji da gradi novu budućnost, neka bude tako, volio bih da bude tako. Važan je klub, i donio sam odluku da napustim funkciji i ostavim mjesta za narednog presjednika",  kazao je 61-godišnji Španac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније