Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 04. 2013. 21:08 >> 21:14

FIFA PRIZNALA

Brazil kasni sa radovima za SP

Generalni sekretar Svjetske kuće fudbala, Žerom Valcke, priznao je danas da Brazil neće stići da sve pripremi za predstojeći Kup konfederacija i upozorio da će kompromisi biti nemogući pred Svjetsko prvenstvo sljedeće godine.

Brazil je danas objavio da su spremna tri od šest stadiona koliko je neophodno za odigravanje pripremnog takmičenja pred Svjetsko prvenstvo.

"Sljedećih nekoliko nedjelja biće glavni testovi za gradove domaćine, lokalne organizacione komitete, vladu kao i samu FIFA. Svi zajedno radimo neumorno kako bi sve spremili na vrijeme za takmičenje koje nam slijedi za dva mjeseca", izjavio je Valcke.

Sekeretar FIFA je istakao da će biti propusta na ljeto, ali da ipak očekuje fantastično takmičenje.

"Mislim da ćemo uspjeti. Biće to fantastično takmičenje, ali neće biti sve u potpunosti spremno. Nemoguće je da se sve riješi u ovako kratkom vremenskom periodu", dodao je Valcke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније