Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 04. 2013. 22:29 >> 22:29

VJERUJE U NJEGA

Ferguson: Doći će golovi Van Persija

Robin van Persi je sa 19 golova drugi strijelac Premijer lige, iako je posljednji pogodak za Mančester junajted postigao još početkom februara.

Trener Aleks Ferguson vjeruje u svog napadača i kaže da će se Holanđanin ubrzo vratiti u prepoznatljivu formu. 

"Robinu ne treba odmor. On je snažan momak. Svi napadači imaju loše serije, kada ne mogu da postignu pogodak. Vjerujem da će se ubrzo završiti. Golovi će doći",  smatra Ferguson.

U ponedjeljak se igra derbi između Mančester junajteda i Sitija, pa će Van Persi imati sjajnu priliku da protiv gradskog rivala, u meču koji je najvažniji za pristalice Junajteda, prekine post u Premijer ligi.
   

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније