Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 04. 2013. 19:25   >>  19:25

UŽIVA U MANČESTERU

Jaja Ture produžio ugovor sa Sitijem

Vezista Mančester Sitija Jaja Ture potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa klubom. Reprezentativac Obale Slonovače ostaće na "Etihadu" do 2017. godine.

Jaja Ture je od dolaska u Mančester Siti 2010. godine pružao sjajne partije i jedan od od najzaslužnijih za osvojen FA kup i titulu Premijer lige. 

„Ovo je mjesto gdje želim da budem. Otkad sam došao u klub, svako veče kad krenem na spavanje sanjam o novim pobjedama. Postali smo jedan od najboljih klubova u Evropi. Nikada neću zaboraviti kako su me ovdje dočekali navijači, igrači i vlasnici. Volio bih da završim karijeru u Mančester Sitiju. Hoću da nastavim da osvajam trofeje i da pišemo istoriju. Sve vrijeme sam uživao ovdje i jedva čekam da krene novo poglavlje“, rekao je Jaja Ture. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније