Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 01. 2015. 23:43 >> 23:38

MORATA ČOVJEK ODLUKE

Juve u finišu "slomio" Parmu, za polufinale

Juventus se plasirao se polufinale Kupa Italije poslije pobjede na gostovanju Parmi 1:0. Čovjek odluke bio je Alvaro Morata, koji je pogodio u 89. minutu.

Gol je pao nakon polukontre, Ljorente je uposlio Moratu, koji je pobjegao odbrani Parme i šutem po zemlji savladao Mirantea.

Inače, šampion Italije je meč počeo u šarenom sastavu.

"Fenjeraš"  Serije A se držao do samog kraja, ali je na kraju presudila klasa  Juve, koji će u polufinalu igrati sa boljim iz meča Roma – Fiorentina koji se igra 3. februara.


Lacio se sinoć plasirao u polufinale kupa pošto je savladao Milan 1:0, dok je posljednji četvrtfinalni duel Napoli – Inter.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније