Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 01. 2015. 23:03 >> 23:02

GOLEADA NA "KALDERONU"

Barsa na krilima Nejmara drugi put srušila Atletiko

Barselona je i u revanš meču savladala Atletiko, ovog puta nakon goleade 3:2 i plasirala se u polufinale Kupa kralja. Ogromna nervoza obilježila susret, sudija pokazao čak 10 žutih i dva crvena kartona, oba Atletiku!

Revanš je počeo fantastično, jer je već poslije 40 sekundi Fernando Tores doveo Atletiko u vođstvo! El Ninjo se oslobodio Maskerana i odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora, od stative pogodio za 1:0.

Barsa je, međutim, već u 9. minutu izjednačila. Bila je to prelijepa akcija Mesija, Suareza i Nejmara, koju je krunisao ovaj treći.

Ekipa Dijega Simeonea je nastavila sa napadima i na isteku pola sata igre ponovo povela. Raul Garsija je prvo iznudio, a onda i iskoristio penal – 2:1. Ali, Barsa nije klonula duhom, naprotiv, do poluvremena je preokrenula.

Prvo je u 38. minutu nakone kornera i gužve u šesnaestercu Miranda zatresao svoju mrežu 2:2, a tri minuta kasnije Nejmar je iskoristio akrobatsku asistenciju Albe i svoj tim do prvog vođstva. 

Krajem prvog dijela viđene su i čarke među igračima dok su ulazili u tunel, zbog čega je isključen Gabi, koji je već imao žuti karton. Upravo zbog crvenog kartona Gabiju, ali i zbog rezultata, jer je bilo jasno da Barsa ide dalje, u nastavku je tempo potpuno opao.

Barsa nije forsirala, dok je Atletiko bio svjestan da teško može da postigne tri, a ne primi nijedan gol.

Domaćin  je meč završio sa dva igrača manje, pošto je u 84. minutu drugi žuti karton dobio i Suarez. Ostao je rezulatat sa poluvremena, 3:2.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније