Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 01. 2015. 21:54 >> 21:49

"KAMPANJA PROTIV ČELSIJA"

Murinjo plaća 25 000 funti zbog sudija

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo kažnjen je sa 25.000 funti od strane FA zbog otpužbi da se vodi sudijska kampanja protiv njegovog tima.

Portugalac je to rekao, jer je njegovom timu nije dosuđen penal u remiju sa Sautemptonom (1:1) krajem decembra.

Murinjo je upozoren za buduće slične ispade, ali je oslobođen za ukazivanje na pristrasnost sudija.

"Postoji kampanja protiv Čelsija. Ne znam zašto i nije me briga. Svi znaju da je to bio penal", rekao je Murinjo to nakon što sudija Entoni Tejlor nije svirao penal nad Seskom Fabregasom, već je Špancu dao žuti karton zbog simuliranja. 

Kazna je uslijedila nakon što je Murinjo samo sedam dana ranije zvanično upozoren od strane FA zbog komentarisanja suđenja, poslije pobede nad Stoukom 2:0.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније