Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 01. 2015. 21:54 >> 21:50

DEFINITIVNO NE DOLAZI

Terzić: Stavljena tačka na transfer Jovovića

Posljednjih dana mnogo je bilo priče o prelasku Vladimira Jovovića u Crvenu zvezdu. Obje strane su sve dogovorile, ali nakon otkazivanja promocije talentovanog fudbalera u beogradskom klubu i informacija da Zvezda nema garancije da će isplatiti Sutjesci 100.000 eura obeštećenja, bilo je jasno da od transfera neće biti ništa. Sada je, konačno, stigla i zvanična potvrda.

Talentovani napadač crnogorskog šampiona ove zime neće obući crveno-bjeli dres, jer su čelnici kluba sa stadiona "Rajko Mitić" i definitivno odustali od transfera. To je potvrdio i Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić.

"Stavili smo tačku na tu priču. Iako je Jovović želio da obuče crveno-bijeli dres, a nije tajna da smo se s njim sve dogovorili, nijesmo našli zajednički jezik sa Sutjeskom", kazao je Terzić, prenose "Novosti".

"Prostora za nove razgovore nema i ovo je naša konačna odluka", dodao je.

Takođe, Terzić je napomenuo da su željeli Jovovića, iako je na krilnim pozicijama jaka konkurencija, pošto Lazović ostaje do ljeta, a tu su Katai i Gavrić.

"I naši vezni igrači mogu da igraju po krilu, tako da nemamo problema ni po tom pitanju. Mi smo posao dobro odradili, doveli smo igrače koji su nam potrebni i za nas je prelazni rok završen", zaključio je Terzić.

Jovović će se vratiti u Nikšić, odakle će se pridružiti ekipi Sutjeske, koja je u Igalu na pripremama. Njemu ugovor sa nikšićkim klubom ističe na kraju sezone, a danas su se pojavile informacije da su za njega zainteresovani klubovi iz Premijer lige - Aston Vila, Kristal Palas i Kvins Park Rendžers.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније