Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 04. 2013. 23:41   >>  23:42

BILO I NEDOSTATAKA

Murinjo: Odlični u napadu, loši u odbrani

Trener Madriđana Žoze Murinjo i pored ubjedljive pobjede, nij bio u potpunosti zadovoljan. Portugalac je istakao da je njegova ekipa bila bolja u defanzivi nego u napadu!

Real je ispratio Galatasaraj sa tri gola u mreži, ali Žoze Murinjo kao da žali što pobjeda nije bila ubedljivija.

Znali smo da nam dolazi ekipa sa izrazito jakim ofanzivnim karakteristikama i tu opasnost smo uspjeli da anuliramo. Sa moje tačke gledišta bili smo bolji u odbrani nego u napadu. To kažem jer smo imali šanse da postignemo još više golova, a s druge strane sačuvali smo svoju mrežu. Da smo postigli makar još jedan gol, oni bi morali da nam daju pet u Istanbulu da bi nas eliminisali.

Murinjo je po starom dobrom običaju i pored toga što je njegov tim na korak od polufinala, pozvao na oprez.

"Fudbal je čudna i nepredvidiva igra, a Istanbul je mjesto gdje je veoma teško za igru. Ne pričam ovo bez veze i smatram da još ništa nije gotovo.“ izjavio je "Specijalni".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније