Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 01. 2015. 22:34   >>  22:31

POVRATAK U EVROPU

Bećiraj u Bjelorusiji!

Reprezentativac Crne Gore Fatos Bećiraj našao je novi klub. Bivši napadač Budućnosti vraća se u evropski fudbal - od večeras je zvanično novi član Dinamo Minska.

Bećiraj je potpisao ugovor na dvije godine, a tamošnji mediji, kao i zvanični sajt kluba su ga najavili kao kapitalno pojačanje jednog od najjačih timova u Bjelorusiji, javlja portal Top fudbal.

Kao što je poznato, 26-godišnji napadač se u inostranstvo "probio" pomoću odličnih partija koje je pružao u dresu Budućnosti. Nakon Podgoričana igrao je za Dinamo Zagreb za koji je postigao 30 golova, a onda je uslijedio transfer u Kinu. Tamošnji Čangčun Jataji je predvodio Dragan Okuka, a Bećiraj je na 27 utakmica devet puta tresao protivničke mreže.

Svakako da je transfer u Dinamo Minsk dobra stvar za našeg reprezentativca koji će sigurno imati zavidnu minutažu, i uz pomoć novih saigrača pokušaće da sruši velikog rivala BATE Borisov. Selektor Branko Brnović će sada češće morati da "baci" oko na Dinamo u kojem će imati dva igrača, jer pored Bećiraja, već duže vrijeme "desetka" ekipe iz Minska je Nemanja Nikolić. Sezona u Bjelorusiji tek treba da počne, a popularni Bećo, kako voli da ga zove publika u Podgorici, je došao kao slobodan agent.

Dinamo ima sedam titula u prvenstvu i tri u Kupu - posljednji trofej su osvojili 2004. godine, piše Top fudbal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније