Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 01. 2015. 21:37   >>  21:33

MATEUS PORUČIO

Podolski da se zapita

Bivši kapiten reprezentacije Njemačke Lotar Mateus rekao je da bi fudbaler Intera Lukas Podolski trebalo da preuzme odgovornost za svoj neuspeh u Arsenalu, kao i da se zapita zašto nije uspeo u velikim klubovima.

Mateus je u decembru rekao da bi Podolski trebalo da prestane da krivi druge za neuspjeh u Arsenalu i da se koncentriše na fudbal, a ne na aktivnosti na društvenim mrežama.

Podolski je poslije toga putem Tvitera naveo da ga zabavlja to što mu Mateus daje savjete i komentarisao to što se bivši fudbaler ženio
pet puta.

"Podolski bi konačno mogao da pogleda sebe i zapita se zbog čega nije uspio u velikim klubovima, Bajernu iz Minhena i Arsenalu. Sigurno ima razloga za to i ne treba uvijek kriviti trenera", rekao je Mateus, prenose njemački mediji.

Podolski je prošle nedjelje iz Arsenala otišao na pozajmicu u Inter, gdje će ostati do kraja sezone. Njemački reprezentativac nije bio zadovoljan minutažom u londonskom klubu, pa je tražio da ode. On je poslije odlaska kritikovao trenera Arsenala Arsena Vengera.

"Kritikovao je Vengera, a takve stvari se ne rade. Da sam na njegovom mjestu, koncentrisao bih se na važne stvari. Nadam se da će to uraditi, pošto nekim ljudima želi nešto da dokaže. Takođe, sigruno želi da igra za reprezentaciju, a konkurencija na njegovoj poziciji je žestoka", zaključio je Mateus.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније