Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

12. 01. 2015. 09:27 >> 09:23

DIREKTOR BAJERNA

"Plašim se da će Ronaldo uzeti ZL"

Direktor Bajerna iz Minhena Karl-Hajnc Rumenige rekao je "da se plaši" da će Kristijano Ronaldo osvojiti Zlatnu loptu ispred golmana Bavaraca Manuela Nojera.

 

"Na osnovu izjava eksperata prethodnih dana, čini se da su složni u ocjeni da će Kristijano Ronaldo osvojiti Zlatnu loptu. A, da budem iskren, plašim se da će tako biti", rekao je Rumenige..

U izboru za Zlatnu loptu, koja se dodjeljuje najboljem fudbaleru svijeta za 2014. godinu, osim Kristijana Ronalda i golmana Bajerna Manuela Nojera nalazi se i fudbaler Barselone Lionel Mesi. 

Rumenige smatra da Nojer zaslužuje da osvoji prestižnu nagradu, koja će u večernjim satima biti dodijeljena na svečanosti u Cirihu. 

Predsjednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini nedavno je izjavio da bi odlučujući faktor u izboru trebalo da bude osvajanje Svjetskog prvenstva, što je Nojeru pošlo za rukom prošlog ljeta u Brazilu, sa reprezentacijom Njemačke. 

"To je najvažnije takmičenje u fudbalu", rekao je Rumenige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније