Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 02. 2013. 11:36   >>  12:14

PRVI DANI U PARIZU

Bekama čeka žestoka borba za mjesto prvotimca

Trener Pari Sen Žermena Karlo Anćeloti izjavio je da će Dejvid Bekam morati da se izbori za mjesto u timu.

Bivši engleski reprezentativac je u klub iz Pariza prešao kao slobodan igrač, nakon što je u decembru po završetku američke MLS lige napustio Los Anđeles Galaksi.

„Potrebne su mu dvije sedmice kako bi bio fizički spreman. Poslije ćemo vidjeti šta će se dešavati. Može da igra zadnjeg veznog ili desno krilio, ali prvo mora da zasluži da igra“ rekao je Anćeloti.


Bekam je spreman na žestok rad, kako bi zaslužio mjesto standardnog prvotimca.

„Ne očekujem da igram svaku utakmicu i budem u startnoj postavi. To mora da se zasluži. Prednost je što klub igra u Ligi šampiona, a ja sam imao sreću da u prošlosti osvojim to takmičenje“, rekao je Bekam.

PSŽ je lider u francuskom šampionatu sa 48 bodova, tri više od Liona, koji ima utakmicu manje, dok se u osmini finala Lige šampiona sastaje sa ekipom Valensije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније