Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 03. 2013. 11:06 >> 11:10

ŠKOTSKA

Rendžers u velikom stilu

Slavni škotski tim, koji je zbog finansijskih problema izbačen u četvrti rang takmkičenja, osvojio je titulu ubjedljivom prednošću ispred svojih najbližih pratilaca.

Glazgov Rendžers je šampion Treće škotske divizije.

Čuveni škotski klub je u četvrti rang takmičenja prebačen zbog bankrota, ipak entuzijazam ne napušta slavni klub koji se lagano vraća u život.

Naime, iako takmičenje u Trećoj diviziji još uvijek nije završeno, Rendžeri su osvojili titulu pošto su zahvaljujući jučerašnjim rezultatima stigli do nedostižnih 22 boda prednosti.

Zahvaljujući porazu drugoplasirane ekipe Kvins Parka od Eldžina, Rendžers je osvojio trofej koji će mu biti uručen četvrtog maja, kada na svom terenu, u posljednjem kolu, bude ugostio ekipi Bervika.

Očigledno oduševljeni zbog ostvarenog uspeha, čelnici kluba ističu da je prvi cilj ostvaren.

"Ovaj uspjeh će biti veliko olakšanje za naš tim koji je na ovaj način ostvario prvi od svojih ciljeva."

"Vrijedan rad i trud koji je uložio tim vođen trenerom Alijem Mekoistom je urodio plodom, Rendžers je zasluženo osvojio trofej Treće divizije.", saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније