Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sportske.net ]

24. 11. 2014. 11:57 >> 12:05

OTVORIO DUŠU

Gaskojn: Sada je sve na meni

Samokritičan i svjestan situacije u koju je zapao, legendarni engleski fudbaler Pol Gaskojn otvorio je dušu engleskim medijima.

Nakon što je bio i životno ugrožen zbog svog problema sa pićem, Gaskojn se ponovo uhvatio flaše.

Svjestan je problema i kaže da mu niko ne može pomoći, ako to ne uradi sam.

Svoje vrijeme provodi u klinici za rehabilitaciju, doktori su zabrinuto konstatovali da će popularni Gaza umrijeti ukoliko se ne ubrzo ne vrati na pravi put.

"Istina je, da. Jedno vrijeme mi je išlo dobro, ali nijesam mogao da odolim, ponovo sam se vratio starom i počeo opet da pijem. Sada je sve na meni, ako sam sebi ne pomognem, niko neće moći da mi pomogne da se spasim", konstatovao je Gaza.

Imao je vremena i da se našali Gaza, osvrnuo se na svoj ljubavni život i vezu sa Mendi Tomas za koju se Gazini prijatelji nadaju da će uspjeti da povrati legendu.

Ipak, on se kritički osvrnuo na činjenicu da ne može da 'ispuni svoje obaveze'.

"Moja muškost u ovom trenutku ne radi. Šta vam vrijedi veliki kamion, ako ne možete da ga vozite?", slikovito je objasnio problem Gaza.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније