Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2013. 17:22 >> 17:22

NAJAVA

Grin: Mi i Seltik uskoro u Premijer ligi

Predsjednik Rendžersa Čarls Grin ponovo je izrazio uvjerenje da će škotski velikan uskoro krenuti u takmičenje sa engleskim klubovima. Grin je uvjeren da će se to desiti u narednih pet godina.

Rendžersi su prošle godine, zbog bankrota, premješteni u četvrtu ligu Škotske, a već sada je jasno da će sljedeće godine igrati u trećem rangu. Međutim, Grinovi planovi vezani su za prelazak u Englesku. Spreman je da klub odvede i u englesku Konferenciju, odnosno petu ligu.

"Da li će se to desiti sljedeće nedjelje ili u roku od pet godina, ne znam. Ipak, siguran sam da će Seltik i Rendžers napustiti Škotsku, ali i da će se to dogoditi u roku od pet godina. Poručio bih Englezima da se ne boje nepoznatog. U budućnosti će biti sve više regionalnih liga i to će promijeniti lice evropskog fudbala. Ta vrata se polako otvaraju",  rekao je Grin.

Prvi čovek Rendžersa uvjeren je da bi dva škotska giganta donijela mnogo toga dobrog engleskom fudbalu.

"Zašto engleski klubovi ne žele Rendžers i Seltik? Ako tvrde da to ne bi donijelo ništa njihovoj igri, onda lažu. Gledao sam meč Vigana i Sautemptona i vidio dosta praznih mjesta na tribinama. Nema šanse da bi tako bilo da igra Rendžers. Pričao sam sa nekim vlasnicima klubova Premijer lige i svi su rekli da bi nas rado vidjeli u takmičenju",  zaključio je Grin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније