Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2013. 14:22 >> 14:25

BEZUSLOVNA PODRŠKA

Mihajloviću ne prijeti otkaz

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić kazao da Siniša Mihajlović ostaje na klupi Srbije i da će, najvjerovatnije, voditi reprezentaciju te zemlje i u narednim kvalifikacijama.

Karadžić, očigledno, ne vidi Mihajlovića kao krivca za neuspjehe srpske reprezentacije i tako nastavio da pruža bezuslovnu podršku bivšem igraču Intera i Lacija.

„Nema ni govora o smjenjivanju selektora. Miha, i pored nekih ranijih grešaka, odlično radi svoj posao. Treba ga podržati, jer će ovim tempom Srbija za sedam do osam godina postati jedna od najboljih reprezentacija Evrope“, kazao je Karadžić.

Pošto je Mihajlović, prema riječima Karadžića, udario temelj „buduće evropske fudbalske sile“, predsjednik srpskog saveza insistiraće da se sa njim produži saradnja i nakon kvalifikacija.

„Ako se ja budem pitao, a ne pitam se samo ja, on će imati podršku i za kasnije“, istakao je Karadžić.

On smatra da veliki sistem, kao što je FSS, ne zavisi samo od jednog čovjeka, tako da neće otići zbog pritisaka javnosti. Njega, kako kaže, smijeniće fudbalskaorganizacija kada bude donijela takvu odluku.

„Izgleda da u Srbiji nema boljeg ili da sam ja najmanje loš", dodao je prvi čovjek FSS.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније