Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2013. 10:50 >> 08:21
4

UTISCI SA MEČA

Engleski mediji hvale Brnovića i sokole

Mediji u Engleskoj razočarani su rezultatom sinoćnje utakmice. U ostrvskoj štampi jutros se moglo čitati o uspavanosti engleskih reprezentativaca, odličnoj reakciji naših u drugom poluvremenu, navodno nedosuđenom penalu nad Velbekom, ali i o navijačima i atmosferi na tribinama.

Dejli mejl piše o nedosuđenom penalu za Engleze, kada je Velbek, nakon duela sa Savićem, pao ispred gola Božovića. Pored opravdanja za svoje, list je je izdvojio i par redova za pobjednički mentalitet naših igrača i odličnu igru u drugom poluvremenu.

„Nakon lošeg izdanja u prvom dijelu utakmice, selektor Brnović je platu zaradio na poluvremenu u svlačionici, gdje je promijenio psihu igračima. Igrači Crne Gore su napadali kao opsjednuti i tako srušili goste“.

Telegraf je tekstove posvetio lošem izdanju engleskih igrača, a zamjerke su imali i na atmosferu na tribinama i ponašanje naših navijača.

„Bila je ovo užasna noć na Gradskom stadionu u Podgorici. Ešli Kol je pljuvan dok je izvodio aut, upaljači, novčići i plastične boce bacani su sa tribina na naše igrače“, prenosi Telegraf.

Bilo je tu i engleskog sarkazma, ali i njihovog viđenja Crnogoraca.

„Crnogorci, koji se rijetko smiju preko dana, umiju da naprave buku uveče. Bacali su toliko rolni papira prema Hartu, da je golman Sitija mogao da se maskira u mumiju“, zaključuje Telegraf.

Gardijan, pored razočarenja rezultatom i igrom „Gordog Albiona“, ističe odličnu reakciju Branka Brnovića, koji je izmjenama promijenio tok utakmice.

„Dominacija gostiju prekinuta je kada je Branko Brnović izmijenio svoju napadačku liniju i uveo Damjanovića koji je i donio izjednačenje“, pohvalio je taktiku našeg selektora Gardijan. Takođe, tuča među crnogorskim navijačima nije mogla da prođe nezapaženo, što, kako prenosi ostrvski medij, govori o agresivnosti koja je vladala na tribinama.

BBC zaključuje da je Engleska ostala daleko od garantovanog plasmana u Brazil, dok je Crna Gora borbenom i upornom igrom zaslužila da postigne gol. Takođe ističu odličnu atmosferu na tribinama, posebno nakon gola Damjanovića, kada su upaljene baklje, a dim prekrio „mali gradski stadion“.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније