Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 11. 2014. 22:57 >> 23:03

POBJEDA "MLJEKADŽIJA"

Blijedo izdanje Intera u Parmi

U posljednjem meču subotnjeg programa 10. kola Serije A, Inter je nelsavno prošao na gostovanju Parmi, koja je upisala pobjedu od 2:0.

U duelu Parme i Intera nije viđen kvalitetan fudbal, a u meču bez mnogo prilika profitirali su domaći, koji su golovima Paola De Ćeljea došli do važnog trijumfa.

Prvi put je mrežu zatresao već u petom minutu, na cenatšut Andree Rispolija. "Nero-azuri" su pokušavali da izjedanače do kraja poluvremena, ali je rezultat u narednih 40 minuta ostao nepromijenjen.

Gsti su iz svlaionice izašli sa velikom željom da se vrate u meč, a najbliži golu bili su u 70. minutu kada je hrvatski internacionalac Mateo Kovačić pogodio stativu.

Golman omaćih Mirante uspio je sačuva svoju mrežu u nekoliko navrata, a promašaji Intera su kažnjeni u u 76. minutu. Ponovo se De Ćelje najbolje snašao u šesnaestercu Intera i svojim drugim golom postavio konačan rezultat.

Ovim trijumfom Parma se makar do sjutra pomjerila sa posljednjeg mjesta na tabeli i predala fenjer Kijevu koji dočekuje Sasuolo.

Inter je nastavio sa očajnim partijama, u posljednja dva kola jeste ostvario pobjede, ali minimalne i to obje golovima iz penala. Milanski klub je ostao na 15 osvojenih bodova i na 10. mjestu, ali ima dva boda više od Fiorentine koja sjutra gostuje Sampdoriji.

Serija A, 10. kolo:

Napoli - Roma 2:0 (1:0)
(Iguain 3, Kaljehon 85)

Empoli - Juventus 0:2 (0:0)
(Pirlo 61, Morata 72)

Parma - Inter 2:0 (1:0)
(De Ćelje 5,76)

Sjutra:

15:00 Kjevo - Sasuolo
15:00 Sampdorija - Fiorentina
15:00 Torino - Atalanta
15:00 Udineze - Đenova
20:45 Milan - Palermo

Ponedjeljak:

19.00 Ćezena - Verona
21.00 Lacio - Kaljari

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније