Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2013. 09:17 >> 13:01
2

PRVI UTISCI

VIDEO: Izjave aktera nakon meča sa Englezima

Selektor Branko Brnović kazao je da je Crna Gora protiv Engleske osvojila veliki bod, ali može da žali što nije osvojila i sva tri. Njegov engleski kolega Roj Hodžson takođe žali, ali za šansama koje su njegovi igrači propustili u prvom poluvremenu, ali priznaje da je Crna Gora bila bolja u drugom.

Neposredno nakon utakmice, izjave su dali strijelac gola za našu reprezentaciju Dejan Damjanović, kapiten Mirko Vučinić i predsjednik fudbalskog saveza Dejan Savićević.

Kapiten Engleske Stiven Džerard pohvalio je igru naše reprezentacije u drugom poluvremenu, ali priznaje da je razočaran što opet nijesu uspjeli da ostvare dvije pobjede za redom.

„U nastavku utakmice reprezentativci Crne Gore su igrali herojski i zaslužili su izjednačenje. Ne znam šta se desilo u pauzi između poluvremena, ali smo dozvolili da se vrate u igru. Mi smo imali nekoliko šansi u zadnjim minutima meča, ali nijesmo usjeli da ih realizujemo i da odnesemo sva tri boda kući“, reako je Stivi Dži.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније