Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 03. 2013. 19:39 >> 20:20
9

CRNA GORA - ENGLESKA

VIDEO I FOTO: Navijačka groznica pred meč

Pred večerašnji okršaj, po podgoričkim ulicama već je počelo zagrijavanje naših i engleskih navijača.

Engleski navijači su sigurni u trijumf svog tima, prognoziraju da će Engleska dati više od jednog gola, ali ima i onih koji daju prednost ,,hrabrim sokolima’’.

„Ovo je samo mali korak, ka našem dugom putovanju u Brazil. Nadam se da ćemo pobijediti večeras“, rekao je Piter iz Sauthemptona.

„Vjerujemo da će biti nerješeno i to 0:0. Vi ste dobar tim, pokazali ste to u prošlim kvalifikacijama, u meču na „Vembliju“. Puno sreće večeras“, poručila je dobro raspoložena grupa navijača Engleske iz Midlzbroa.

„Očekujem našu pobjedu, rezultat 3:1“, rekao nam je Mark iz Mančestera. Na pitanje, ko će postignuti golove za „Gordi Albion“, stigao je očekivan odgovor: „Runi će dati sva tri gola!“.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније