Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 10. 2014. 22:38   >>  23:05

UBJEDLJIVI ATLETIKO I DORTMUND

Real lako sa Liverpulom, poraz Juventusa

Real Madridu je bilo potrebno svega 40 minuta da slomi otpor Liverpula na "Enfildu" - prvak Evrope slavio sa 3:0 i gotovo obezbijedio prvo mjesto u grupi. Olimpijakos nakon Atletika, savladao i Juventus 1:0, a ubjedljive pobjede ostvarili Atletiko Madrid i Dortmund protiv Malmea 5:0, odnosno Galatasaraja 4:0. Arsenal nakon preokreta došao do tri boda na gostovanju Anderlehtu 2:1.

Real je nakon prvih 45 minuta riješio stvari na "Enfildu", pošto je vodio sa 3:0. Madriđani su poveli nakon prelijepe akcije Iska i Ronalda, koju je završio Portugalac. Onda je na scenu stupio Benzema. Prvo je savldao Minjolea glavom nakon centaršuta Krosa, a potom se najbolje snašao u gužvi nakon kornera i sa par metara posla loptu u mrežu!

U nastavku je prvak Evrope rutinski održao prednost i čuvao snagu za El Klasiko. Liverpulu ostaju velike brige, pogotovo jer je Ludogorec u nadoknadi srušio Bazel 1:0, koji je gotovo cijelu utakmicu igrao sa igračem manje (u 18. minutu isključen Sio). Junak Bugara bio je Milnev koji je pogodio u 92. minutu, sada Liverpul, Bazel i Ludogorec imaju po tri boda!

Atletiko je deklasirao Malme sa 5:0, a otpor Šveđana, vicešamion Evrope je slomio u drugom dijelu, kada je postigao svih pet golova. Malme je načeo Koke, a onda su redom pogađali Mandžukić, Grizman, Godin i Ćerći.

U istoj grupi Olimpijakos je nastavio bajku i srušio Juventus 1:0. Čovjek odluke bio je Kasami koji je savladao Bufona u 38. minutu.

Dortmund je jedna ekipa u Bundesligi gdje ima već pet poraza, a sasvim druga u Evropi - "Milioneri" su zabilježili i treću pobjedu, ovog puta na gostovanju Galatasaraju 4:0. Aubamejang je postigao dva gola u prvih pola sata,a onda je Rojs majstorijom zaključao meč 3:0. Konačnih 4:0 postavio je Ramos u finišu meča.

Arsenal se izvukao u Briselu. Anderleht je vodio golom Najara do minut prije kraja, a onda je Gibs poravnao, a Podolski u drugom minutu sudijske nadoknade donio tri vrijedna boda!

Leverkuzen je golovima Donatija i Papadopulosa savladao Zenit 2:0, dok su Monako i Benfika odigrali bez golova.

Rezultati i strijelci:

Grupa A

Atletiko Madrid - Malme 5:0 (0:0)
/Koke 48', Mandžukić 61', Grizman 63', Godin 87', Ćerći 90'+/

Olimpijakos - Juventus 1:0
/Kasami 35'/

Grupa B

Ludogorec - Bazel 1:0 (0:0)
/Minev 90'/

Liverpul - Real 0:3
/Ronaldo 23', Benzema 29', 41'/

Grupa C

Bajer - Zenit 2:0 (0:0)
/Donati 58', Papadopulos 63'/

Monako - Benfika 0:0

Grupa D

Anderleht - Arsenal 1:2 (0:0)
/Nahar 71' - Gibs 89, Podoslki 91'/

Galatasaraj - Borusija Dortmund 0:4
/Obamejang 6', 18', Rojs 41', Ramos 83'/

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније