Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 03. 2013. 20:39 >> 08:29
1

POSLJEDNJI KONTIGENT

U utorak u prodaji ulaznice za Crna Gora-Engleska

Posljednji kontigent ulaznica za kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. Godine, između reprezentacija Crne Gore i Engleske, u utorak će se naći u slobodnoj prodaji.

Ulaznice će se prodavati od 8 sati na šalterima sportskog centra “Morača”, objavljeno je na sajtu FSCG. U slobodnoj prodaji naći će se ekvivalentan broj karata kao za mečeve sa Italijom, Češkom. Engleskom i Švajcarskom, za koje je vladalo ogromno interesovanje. 

 

Ulaznice će se mogu kupiti po sljedećim cijenama:

 

- Zapad (sektori C i D): 30 €

- Zapad (sektori B i E): 25 €

- Zapad (sektori A i F): 20 €

- Istok (sektori D i E): 20 €

- Istok (sektori A, B, C i F): 15 €

- Sjever: 10 €

- Jug: 10 €

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније