Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 10. 2014. 18:53   >>  18:51

SKOLS KRITIKOVAO

Navijači Sitija ne znaju da cijene LŠ

Bivši fudbaler Mančester junajteda Pol Skols kritikovao je navijače gradskog rivala Sitija zbog slabe podrške ekipi i loše atmosfere na utakmici s Romom u Ligi šampiona.

Meč na Itihadu završen je remijem 1:1, a na stadionu koji ima kapacitet 60.000 mjesta, bilo je 38.000 gledalaca. 

Skols trenutno radi kao stručni konsutant na televiziji ITV, a komentarišući pomenuti meč, rekao je da navijači Sitija nikako ne uspijevaju da naprave atmosferu kao pristalice ostalih engleskih klubova.

"Imao sam sreće da dugo igram na Old Trafordu i uvijek sam isticao tamošnju atmosferu i huk sa tribina. Na Itihadu je u utorak bilo mnogo praznih mjesta. Jednostavno, kada dođete na ovaj stadion, nemate onaj osjećaj da se igra neka evropska utakmica. Ako odete u Liverpul, na Old Traford ili Čelsijev stadion, vidjećete da je drugačije", rekao je Skols za ITV. 

On je naveo da mu se čini kako navijači Sitija ne prepoznaju važnost utakmica. 

"Imaju klub, sjajne igrače, ali navijači kao da ne shvataju koliko bi trebalo da budu srećni što Siti nastupa u Ligi šampiona", zaključio je nekadašnji reprezentativac Engleske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније