Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 09. 2014. 08:18 >> 08:16
1

SITI DOČEKUJE ROMU

Barselona na ''Parku prinčeva''

Fudbaleri Pari Sen Žermena dočekuju Barselonu u derbi utakmici drugog kola F grupe Lige šampiona, a zanimljivo bi trebalo da bude i u Mančesteru gdje će Siti ugostiti Romu.

 

 

Posljednji put Barselona i PSŽ igrali su u četvrtfinalu Lige šampiona u sezoni 2012/13. Katalonci su prošli dalje poslije dva remija - 2:2 u Parizu i 1:1 u Barseloni.

Trener Parižana Loran Blan još iščekuje vijesti oko oporavka Zlatana Ibrahimovića od povrede i nada se pozitivnom ishodu. Za švedskog reprezentativca to bi bio novi duel sa bivšom ekipom.

"Vjerujemo da će biti spreman za duel sa Barselonom. Takođe, tu je problem i sa povredom Tijaga Silve, koji još ne može da igra i oporavak ide veoma sporo", rekao je Blan.

Parižani su prošle nedjelje u prvenstvu Francuske remizirali sa Tuluzom, dok je Barselona u Primeri savladala Granadu 6:0.

"Ako ne igra Ibrahimović, PSŽ će biti znatno slabiji. Ipak, oni žele dobar rezultat protiv nas. Gledao sam nekoliko njihovih mečeva i radi se o ekipi koja može da osvoji Ligu šampiona", naveo je trener Barselone Luis Enrike.

U drugoj utakmici F grupe ekipa Apoela dočekaće u Nikoziji šampiona Holandije - Ajaks.

Jedan od derbija biće odigran u Mančesteru, gdje će Siti, koji je u veoma dobroj formi, dočekati lidera Serije A, ekipu Rome.

Siti je prošlog vikenda u Premijer ligi u gostima savladao Hal Siti 4:2, dok je Roma u Seriji A bila bolja od Verone 2:0.

"Za nas je meč sa Romom odlučujući. Italijani su dobili u prvom kolu, a mi smo izgubili tako da su nam bodovi prijeko potrebni. Očekujem tešku utakmicu, ne smijemo da kiksnemo kod kuće", rekao je menadžer Sitija Manuel Pelegrini.

Drugi meč E grupe igra se u Moskvi, gdje će domaći CSKA pokušati da pruži što jači otpor šampionu Njemačke, Bajernu.

Lider Premijer lige, Čelsi putuje u Lisabon, gdje gostuje ekipi Sportinga u meču G grupe. U prvom kolu "plavci" su neočekivalo  remizirali kod kuće sa Šalkeom, dok je Sporting odigrao neriješeno protiv Maribora.

Porto u utakmici H grupe gostuje Šahtjoru u Ljvovu, pošto domaćin zbog krize u Ukrajini ne može da igra na svom stadionu u Donjecku.

Bjeloruski Bate Borisov će u drugom meču ove grupe ugostiti Atletik Bilbao.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније