Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 09. 2014. 12:00 >> 11:58

UŽIVA U MANČESTERU

Lampard: Volio bih da ostanem u Sitiju

Fudbaler Mančester Sitija Frenk Lampard izjavio je da ne bi imao ništa protiv da ostane u tom klubu i poslije februara, do kada mu traje pozajmica iz Njujorka.

Lampard je na posljednje dvije utakmice postigao tri gola, a menadžer Manuel Pelegrini izrazio je želju da ga zadrži.

"Odluku će na kraju donijeti klub, ali rano je još da pričamo o tome. Moje je da treniram i da igram što bolje. Vidjećemo šta će se desiti. Zasad sam ovdje do kraja januara", rekao je Lampard za britanski Skaj.

On je od 2001. do ljetos igrao za londonski Čelsi, kojem je prošlog vikenda dao gol.

"Lako sam se navikao na ekipu Sitija, osjećam se dobro i zaista uživam ovdje. Dugo sam bio u Čelsiju, tako da sam tamo na kraju već morao da radim neke stvari automatski, da uključim 'auto-pilota'. Svi su me lijepo prihvatili u Sitiju i ovo je novi izazov za mene", dodao je Lampard.

Doskorašnji engleski reprezentativac u Njujork bi trebalo da se vrati u februaru sljedeće godine, a nova sezona u MLS ligi počinje u martu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније