Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 09. 2014. 16:37 >> 16:35

MURINJO OBJASNIO

Dva meča nedjeljno previše za Koštu

Na početku sezone Dijego Košta je briljirao, ali sinoć je menadžer Čelsija Žoze Murinjo prizano da španski reprezentativac nije u stanju da, bar neko vrijeme, igra dvije utakmice nedjeljno.

Napadač koji je na "Stamford bridž" stigao ljetos iz Atletiko Madrida obnovio je povredu koljena, opet je stradala tetiva, zbog čega se sinoć nije našao u prvih 11.

Čelsi je podbacio na startu Lige šampiona u duelu sa Šalkeom, protiv kojeg je osvojio samo bod pred svojim navijačima. Košta je ušao s klupe u finišu meča, tek kada je "prigustilo", a Murinjo je poslije meča morao da objašnjava zašto.

"Kad je došao u klub, bio je potpuno dobro. A sada imamo problem i moramo to riješiti na najbolji mogući način. Ovaj put nije bio u stanju da igra, biće spreman za nedjelju, ali za anrednu srijedu neće. KOšta nije u stanju da igra dva meča nedjeljno. On ima problema kada igra jedan meč, potrebna mu je cijela nedelja da se oporavi, a sada još treba da igra i utorkom ili srijedom. Da je igrao protiv Šalkea, ne bi mogao da igra u ligi", izjavio je Murinjo.

Portugalac je sinoć morao da se osloni na Didijea Drogbu.

"Drogba je imao pozitivan učinak. Centimetri su odlučivali o tome hoće li ili ne biti strijelac. Nakon 1:1 sjajno smo reagovali i stvorili prilike za pobijedu, ali to je fudbal, to je Liga šampiona, to je normalno. Malo sam razočaran, jer smo napravili sve, ali nijesmo uspjeli da trijumfujemo", kazao je trener "plavaca".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније