Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 03. 2013. 19:33 >> 19:34

ODLUKA

FS Engleske izabrao predsjednika

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Engleske (FA) jednoglasno je odlučio da će bivši direktor “Bi-Bi-Sija” Gregori Dajk u julu postati nezavisni predsjednik te organizacije.

Dajk će na mjestu predsjednika zamijeniti Dejvida Bernštajna, koji zbog statuta FA mora da napusti funkciju predsjednika, jer ima 70 godina.

Bernštajn je u januaru 2011. godine izabran za predsjednika FA, a tu funkciju napustiće poslije dvije i po godine. Dajk (65) je bio direktor Mančester junajteda tokom 90-ih godina, a od 2006. je bio jedan od predsjednika trećeligaša Brentforda.

"Fudbal je uvijek bio veliki dio mog života, bilo da sam igrao veliki fudbal u nedjelju ujutro ili mali u četvrtak uveče",  rekao je Dajk, a prenijeli su britanski mediji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније