Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 03. 2013. 16:59   >>  16:59

NE DOTIČE GA

Del Boske: Djetinjasti Murinjo

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske rekao je da se ne obazire na tvrdnje trenera Reala iz Madrida Žozea Murinja da glasanje za trenera godine u izboru FIFA nije bilo regularno.

"Te priče me uopšte ne dotiču. Da budem iskren, sve mi to djeluje pomalo djetinjasto. Ne želim više da se bavim ovom temom", rekao je Del Boske španskim medijima.

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo rekao je da nije želio da prisustvuje svečanoj ceremoniji proglašenja najboljih u izboru Svjetske fudbalske federacije u Cirihu jer smatra da je glasanje bilo namješteno.

Murinjo je bio u konkurenciji za najboljeg trenera godine, ali nagrada je otišla u ruke Del Boskeu.

"Nekoliko osoba me je zvalo i reklo da su glasali za mene, ali da su njihovi glasovi otišli nekom drugom. Zato sam odlučio da ne dođem", otkrio je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније