Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 09. 2014. 21:42   >>  21:46

ISTORIJA SE PONAVLJA

Falkao izbjegava Ligu šampiona

Radamel Falkao je bez dileme jedan od najboljih svjetskih napadača, ali Kolumbijac ponovo neće igrati u najjačem takmičenju na planeti – Ligi šampiona.

Zvuči nevjerovatno, ali igrač koji je posljednja tri kluba za koja je igrao koštao preko 100 miliona eura, posljednji put je Ligu šampiona igrao 2010. sa Portom.

Falkao je prešao iz Monaka u Mančester junajted i tako ponovo izbjegao igranje u Ligi šampiona u kojoj učestvuje francuski klub.

On je prethodnih sezona bio poznat kao kralj Lige Evrope koju je osvojio dva puta sa Portom i Atletiko Madridom, a sada neće čak igrati ni u drugom po snazi evropskom klupskom takmičenju pošto Junajted nije izborio evropski fudbal prošle sezone.

Zvuči nevjerovatno, ali posljednji put kada je Kolumbijac igrao Ligu šampiona čuvar mu je bio Sol Kempbel u Arsenalu. Ukupno, Falkao je do sada u karijeri odigrao samo osam mečeva Lige šampiona (sve za Porto) i bio je prilično uspješan postigavši četiri gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније