Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 09. 2014. 11:12 >> 11:13
1

TRAŽE ISKUPLJENJE

Poleksić: Sve osim pobjede neuspjeh

Sve osim pobjede fudbalske reprezentacije Crne Gore protiv Moldavije, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, bio bi neuspjeh, kazao je reprezentativni golman Vukašin Poleksić.

Crna Gora i Moldavija odigraće u ponedjeljak u Podgorici utakmicu G grupe kvalifikacija. "Sokoli su jutros odradili drugi trening.

Stigli su Dejan Damjanović i Filip Kasalica, a očekuje se dolazak Fatosa Bećiraja i Miloša Krkotića. Volkov je danas trenirao odvojeno od ekipe, njegov nastup protiv Moldavije izvjesniji je nego Marka Baše, koji se još nije pojavio u trening kampu reprezentacije.

Poleksić je kazao da će reprezentacija najkasnije do sjutra biti kompletna i da počinje ozbiljan rad na pripremama utakmice.

„Svi očekujemo pobjedu, tako se i spremamo psihički i fizički. Sve osim pobjede bio bi neuspjeh za našu reprezentaciju“, kazao je Poleksić na brifingu sa novinarima, prenosi Mina.

On je kazao da je noć poslije prvog meča sa Moldavijom bila najgora u njegovom životu.

„Još imam gorak osjećaj od tog poraza, ali je to možda dobro što nam se desilo jer ćemo ih sada mnogo ozbiljnije shvatiti i probati da im vratimo sa kamatom“, rekao je Polekić.

On smatra da Crna Gora igra u jednoj od najtežih grupa, navodeći da je cilj treće mjesto i da kroz baraž pokušaju da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

„Imamo dobru reprezentaciju i nećemo se predati nikom. Ranije nijesmo imali sreće, imali smo i dosta problema sa povredama. Ukoliko nas zaobiđu nadam se da, uz malo sreće, možemo možda čak i do direktnog plasmana. Dosta zavisi od prve utakmice i ukoliko krenemo pobjedom onda su nam šanse velike“, rekao je Poleksić.

 

On vjeruje da je Austrija jedini kandidat crnogorskim fudbalerima za treće mjesto, ali da ukoliko dobiju Moldaviju mogu se uključiti i u borbu za drugo mjesto.

Poleksić je zadovoljan formom, navodeći da je branio gotovo sve utakmice ove sezone.

„Bilo je dobro, ali utakmica u reprezentativnom dresu je nešto posebno i za nju se posebno spremam. Daću sve od sebe da dobijemo utakmicu, bilo kojim rezultatom. Da im se revanširamo i popravimo utisak. Taj poraz od Moldavije svima nam je teško pao“, kazao je Poleksić.

On očekuje veliku podršku navijača, navodeći da će se igrači truditi da im se oduže pobjedom.

„Poznato je koliko nam podrška navijača znači. Nadam se da će doći u velikom broju da nas podrže, a mi ćemo se truditi da im se odužimo“, rekao je Poleksić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније