Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 08. 2014. 09:04 >> 09:05

POTVRDIO TRANSFER

Drinčić napustio Humsku, odlazi srećan

Dosadašnji fudbaler Partizana Nikola Drinčić rekao je da mu je meč protiv Nefčija u plej-ofu za Ligu Evrope bio posljednji u crno-bijelom dresu.

On će, kao što je ranije i najavljeno, karijeru nastaviti u Makabiju iz Haife.

Partizan je savladao Nefči sa 2:1 u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope, pa se poslije pobjede u Beogradu od 3:2 plasirao u Ligu Evrope.

Bez obzira na opovrgavanje informacija minulih dana da je potpisao za izraelski klub, iskusni vezista je, poslije utakmice u Bakuu, potvrdio transfer.

"Ovo je bila moja posljednja utakmica u crno-bijelom dresu, potpisao sam za Makabi. Odlazim srećan, jer se Partizan plasirao u Ligu Evrope", rekao je crnogorski reperezentativac novinarima u Bakuu, a prenose Večernje novosti.

Prije debija u dresu Makabija, Drinčić će otići na pripreme naše reprezentacije za premijerni meč u kvaliifikacijama za EURO 2016.

Okupljanje "sokola" zakazano je za ponedjeljak.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније