Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 08. 2014. 17:33 >> 17:36

SKINUT S TRONA

Volkot više nije Arsenalov 'kralj sprinta'

Teo Volkot više nije najbrži fudbaler Arsenala, mladi Španac Hektor Belerin oborio je klupski rekord u sprintu na 40 metara.

Volkot je svoj rekord postavio 2009. kada je došao iz Sautemptona, pretrčavši 40 metara za 4.42 sekundi. Do tada je najbrži igrač "tobdžija" Tijeri Anri (4.82 sekundi).

Nije saopšteno koliko brzo je trčao 19-godišnji Belerin, a Volkot je potvrdio da je njegov rekord oboren.

"Da, tačno je, Belerin je oborio moj rekord iz 2009. godine. Sjajan je i čeka ga lijepa budućnost", izjavio je brzonogi napadač.

Kada su ga pitali ko bi slavio u trci između njega i Anrija, kroz osmijeh je kazao:

"Ja! Tijeri sada ima 30 godina, tako da bih bio razočaran kada ne bi bio brži."

Belerin je u Arsenal 2011. godine stigao iz Barselone. Za londonski tim odigrao samo jedan meč, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Votfordu.

Ovog ljeta, oduševio je na Emirejts kupu, pa se nada da će sada dobiti više prostora da se dokaže, posebno nakon obaranja rekorda u brzini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније