Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 01. 2013. 17:29 >> 17:31

MLADI FRANCUZ ODUŠEVIO

Varan - budućnost evropskog fudbala

Defanzivac Reala Rafael Varan, osim što je postigao gol za izjednačenje, bio je nepogrješiv u odbrani, a uspio je i da na gol-liniji spriječi udarac Ćavija.

Francuzu je to bio prvi nastup u duelima sa Barselonom, a ukupno 13. ove sezone.

"Veoma sam srećan, nevjerovatno je iskustvo igrati protiv Barselone, a postići gol je nešto što sam oduvjek sanjao. I dalje ne mogu da vjerujem. Ovo je moja najbolja partija u Realu. Svi u klubu su zadovoljni. Trener mi je čestitao, saigrači, predsjednik...", rekao je Varan.


Žoze Murinjo u 222. "El klasiku" nije mogao da računa na povrijeđenog Pepea i suspendovanog Serhija Ramosa, a umjesto Raula Albiola na teren je poslao tinejdžera iz Francuske.
Hrabar potez se isplatio.


"Odigrao je nevjerovatan meč i završio ga golom koji nas je ostavio u igri. On ima samo 19 godina, a izašao je i odigrao protiv Barselone skoro bez greške", rekao je bivši napadač Reala Emilio Butragenjo.

Revanš meč polufinala Kupa kralja između Barselone i Reala igra se 27. februara na stadionu „Kampu nou“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније