Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 08. 2014. 12:45 >> 12:45

LINEKER BIJESAN

FIFA mi se smučila, Blater diktator

Bivši engleski fudbaler, Geri Lineker priznao je da mu je muka od korupcije u FIFA i da se čelnik Svjetske fudbalske federacije, Sep Blater ponaša kao diktator.

 

On je takođe organizaciju Svetskog prvenstva u Kataru 2022. nazvao smiješnom.

“Muka mi je od svega u FIFA, a korupcija mi se gadi. Sep Blater se ponaša kao diktator, a to je nepodnošljivo”, rekao je Lineker i dodao:

“Nijesam protiv toga da se Svjetsko prvenstvo održava u različitim djelovima sveta, ali nadležni bi trebalo da znaju da je tamo ljeti veoma toplo. Tu nešto smrdi. Uvijek treba biti oprezan kada se nešto kaže, ali koprupcija… fuj”.

Lineker se takođe osvrnuo na kladionice i reklame za alkohol u fudbalu i sportu uopšte.

“Odavno sam rasknuo ugovore sa proizvođačima alkohola. Druga stvar koja me brine su reklame i sponzorstva kladionica u sportu kojih ima na sve strane. To je veoma opasno i mislim da nešto mora da se preduzme povodom toga”, smatra bivši napadač reperezentacije Engleske, koji je tokom karijere igrao i za Barselonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније