Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 07. 2014. 16:30 >> 16:33
1

UPRAŽNJENO MJESTO

FSCG: Mornar umjesto Čelika

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Crne Gore donio je danas odluku da upražnjeno mjesto u Telekom 1.CFL, nastalo istupanjem Čelika, zauzme ekipa Mornara iz Bara, koji je u prethodnoj sezoni zauzeo 11. mjesto u tom rangu takmičenja, a ispao u Drugu ligu nakon baraž mečeva sa Beranama.

Podsjetimo, Savez je odlučio da klubu iz Nikšića uskrati finansiranje jer je prije nekoliko nedjelja eliminisan iz kvalifikacija za Ligu Evrope primivši devet golova, u tri sezone u Evropi ukupno 33, i "tako nanio štetu crnogorskom fudbalu".

Ni grad Nikšić nije pomogao svom klubu, pa je Čelik ostao bez kompletnog igračkog kadra. Ukoliko klub opstane, igraće u Srednjoj regiji.

Takođe, odbor je odlučio da umjesto Mornara u 2. ligi igra FK "Federal" iz Ulcinja, pobjednik takmičenja u Južnoj regiji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније