Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 03. 2013. 22:14 >> 22:05

SUMNJIČAV

Venger: Bajern ne može do titule LŠ

Menadžer fudbalera londonskog Arsenala Arsen Venger rekao je da ekipa minhenskog Bajerna još nije spremna za osvajanje trofeja u Ligi šampiona.

 

"Nijesam siguran da Bajern ove sezone može do titule. Mi smo u posljednjih nekoliko godina par puta igrali protiv Barselone i, vjerujte mi, oni su najbolja ekipa", rekao je Venger engleskim medijima.

Njegova ekipa je u Minhenu savladala Bajern sa 2:0 u revanšu osmine finala Lige šampiona, ali je njemački tim prošao dalje zahvaljujući pobedi od 3:1 u prvom meču u Londonu.

"Pobijedili smo, ali smo prvi meč odigrali veoma loše i platili smo cijenu za to. Ovakvi dueli se igraju ukupno 180 minuta, a mi smo bili slabi u prvih 90", dodao je Venger.

Ekipa Arsenala u engleskoj Premijer ligi trenutno zauzima peto mjesto na tabeli sa pet bodova manje od četvrtoplasiranog Čelsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније