Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 03. 2013. 19:05 >> 18:56

POTVRDA

Vilanova i naredne sezone vodi Barsu

I naredne sezone na klupi Barselone će biti Tito Vilanova, potvrdio je sportski direktor Andoni Zubizareta. Vilanova se trenutno nalazi na liječenju u Sjedinjenim Američkim Državama, a u proteklim mečevima mijenjao ga je Đordi Roura.

 

Nasljednik Pepa Gvardiole se bori sa tumorom pljuvačnih žlezda.

"Vilanova će biti trener Barselone naredne sezone i njegov povratak je najveća pobjeda",  rekao je Zubizareta za RAC1 radio, a prenijela Marka.

"Tito se oporavlja, izgleda dobro, nije izgubio mnogo kilograma, a psihički se osjeća dobro. Ne mogu da kažem da je odlično pošto se zna na kakvom je tretmanu, ali je i dalje u kontaktu", objasnio je bivši golman Barse.

Zubizareta nije želio da kaže kada će se Vilanova tačno vratiti.

"Nije moj posao da određujem datum, to bi bila greška. Svako ko je na bilo koji način upoznat sa tretmanom zna da mora da se ide postepeno. Zbog toga treba biti oprezan sa datumom", zaključio je Zubizareta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније