Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 03. 2013. 09:05 >> 08:58

LIGA EVROPE

Čelzi juri gol zaostatka

Večeras ćemo saznati imena svih četvrtfinalista Lige Evrope, a na prvi pogled svi mečevi osim onih u Rimu i Milanu su potpuno rezultatski otvoreni. Najzanimljivije bi trebalo da bude u Sankt Peterburgu, kao i u „Stamford Bridžu“ i „Sent Džejms Parku“.

Još uvijek aktuelni šampion Evrope u revanš meč ulazi sa zaostatkom od jednog gola, poslije poraza od Steaue u Bukureštu. Iako su u redovima ’plavaca’ uvjereni u prolazak u četvrtfinale, zbog prednosti domaćeg terena, sigurno je da ih ne očekuje nimalo lak zadatak.

I dok Čelsi strahuje, Interu je potrebno još veće čudo. ’Nerazuri’ su doživeli poraz od Totenhema sa 3:0 u prvom meču, a jedina prednost mogla bi da im bude to što ’sparsi’ neće moći da računaju na glavnu zvijezdu Gareta Bejla, zbog parnih žutih kartona. Ipak, čini se da je on svoj dio posla odradio silmutankom na „Vajt Hart Lejnu“ prije nedjelju dana. 

Lacio je u sjajnoj poziciji za prolazak dalje nakon trijumfa na gostovanju nad Štutgartom sa 2:0

Zenit će u Sankt Peterburgu juriti zaostatak od dva gola u odnosu na Bazel, dok će gotovo isti slučaj biti sa Bordoom protiv Benfike, koja je u prvom meču slavila sa 1:0. 

U preostala dva meča prvi susreti su završeni bez golova, Njukasl čeka Anži na „Sent Džejms parku“ i favorit je za trijumf, isto kao i Rubin, koji u Kazanju čeka Levante. 

Parovi:

Rubin – Levante 18.00 (0:0)
Zenit – Bazel 18.00 (0:2)
Inter – Totenhem 19.00 (3:0)
Fenerbahče – Plzenj 21.05 (1:0)
Bordo – Benfika 21.05 (0:1)
Njukasl – Anži 21.05 (0:0)
Lacio – Štutgart 21.05 (2:0)
Čelsi – Steaua 21.05 (0:1)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније