Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 03. 2013. 16:35 >> 16:26

ODREĐENE SUDIJE

Orsato sudi u Kišinjevu, Erikson pod Goricom

Komitet za takmičenje Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) odredio je službena lica za kvalifikacione utakmice Moldavija – Crna Gora i Crna Gora – Engleska , koje će biti odigrane 22. i 26. marta.

Utakmicu u Kišinjevu sudiće italijanska sudijska četvorka koji će predvoditi Danijele Orsato. Njemu će asistirati Mauro Tonolini i Đanluka Karjolato, dok će četvrti sudija biti Paolo Macoleni. Komesar meča biće Danac Jan Damgard, dok će posmatrač suđenja biti Kiros Georgiju sa Kipra.

Duel Crne Gore i Engleske pod Goricom sudiće švedski arbitar Jonas Erikson, dok će pomoćnici biti Matijas Klasenius i Danijel Vernmark. Posao četvrtog sudije obavljaće njihov zemljak Štefan Johaneson. Ulogu komesara imaće Fernand Mese iz Belgije, a posmatrač suđenja će biti Čeh Miroslav Liba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније