Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 03. 2013. 15:20   >>  15:11

KVALIFIKACIJE ZA SP

Čakir sudi Hrvatska – Srbija!

Turski sudija Džunejt Čakir dijeliće pravdu na meču Hrvatska - Srbija na Maksimiru u Zagrebu 22. marta, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Donedavno nepoznati Čakir je u centar pažnje došao prošle sedmice zbog isključenja Nanija u revanš meču osmine finala LŠ između Mančester Junajteda i Real Madrida.

Engleski mediji i fudbalska javnost su žestoko kritikovali Turčina zbog isključenja Nanija nakon starta nad Arbeolom u drugom poluvremenu, nakon čega je Real preokrenuo na 2:1 i prošao u četvrtfinale.

Čakiru će na Masimiru da asistiraju zemljaci Bahatin Duran i Tarik Ongun, a četvrti sudija biće Baris Simsek.

Turčin Čakir ima 36 godina, pod licencom FIFA je od 2006. godine, dok u Ligi šampiona sudi od 2010, gde je dijelio pravdu i u polufinalu 2012. između Čelsija i Barselone na Kamp Nou. 

Turčin je poznat kao lak na deljenju kartona, što žutih, što crvenih, što je poslednji na svojoj koži osjetio Nani prošlog utorka na Old Trafordu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније