Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

22. 04. 2024. 18:49 >> 18:49

NAKON SITUACIJE OKO GOLA

Laporta: Tražićemo da se ponovi meč, ako se dokaže greška

Predsjednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta izjavio je da će njegov klub zahtjevati da ponovi meč protiv Real Madrida, ako se dokaže da je sudija pogriješio kada nije priznao gol Lamine Jamala.

Golman Reala Andrij Lunjin je u 28. minutu intervenisao na gol liniji, a VAR nije mogao da potvrdi da je lopta cijelim obimom prešla gol liniju i sudija je presudio da nije bilo gola.

Za razliku od drugih velikih prvenstava, Primera ne koristi tehnologiju gol-linije, koju predsjednik Primere Havijer Tebas smatra preskupom, ali koja omogućava automatsko razrješenje ovakvih situacija.

Dan nakon meča u kom je Barselona poražena od Reala sa 2:3, Laporta je zatražio od španskog fudbalskog saveza i sudijske komisije da pošalju u Barselonu sve slike sporne situacije i audio snimke zvaničnika.

"Ako se nakon analize dokumentacije potvrdi da je došlo do greške, preduzećemo sve neophodne mere da preokrenemo situaciju, ne isključujući i pravne akcijekoje bi bile neophodne. Ako se potvrdi da je gol bio validan tražićemo da se meč ponovi", izjavio je Laporta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније