Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

20. 04. 2024. 17:31 >> 18:03
Čitaj mi:

BUNDESLIGA

Lajpcig u finišu slomio otpor Hajdenhajma

Ono što nije uspjelo Bajernu, učinio je Lajpcig. Tim Marka Rozea je slavio na gostovanju Hajdenhajmu 2:1 i nastavio trku za četvrto mjesto sa Dortmundom.

Lajpcig je poveo u 42. minutu preko Šeška, koji je pogodio sa desetak metara nakon greške odbrane domaćih.

Hajdenhajm je izjednačio u 69. minutu. Dovedan je zatresao mrežu glavom sa nekoliko metara nakon ubacivanja sa desne strane.

Trijumf Lajpcigu donio je Openda pet minuta prije kraja. Belgijanac je iz blizine ubacio loptu u mrežu nakon odličnog prodora i asitencije Simakana.

Fenomenalan meč odigrali su domaći Hofenhajm i Menhengladbah. Palo je sedam golova, a na kraju se radovao Hofenhajm 4:3.

Domaćin je sve do posljednjih 20 minuta vodio 3:1, da bi Hak sa dva gola kompletirao het-trik i donio izjednačenje Menhengladbahu.

Ipak, posljednju riječ imao je Hofenhajm, odnosno Stak, koji je pogodio u prvom minutu nadoknade za tri boda.

Volfsburg je savladao Bohum na svom terenu 1:0 i napravio važan korak ka opstanku. Čovjek odluke bio je Vind u 43. minutu.

U duelu dva posljednjeplasirana tima u Kelnu, radovao se Darmštad 2:0 i time možda povukao sa sobom rivala u Cvajtu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније