Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 03. 2013. 12:23 >> 12:14
2

ČETVORODNEVNI KARANTIN

Mihajlović: Momci, nema seksa!

Selektor Srbije Siniša Mihajlović se temeljno priprema za derbi meč protiv Hrvatske, te će primijeniti određene metode koje do sada nije praktikovao.

Iako nije pristalica apstinencije prije utakmice, selektor Srbije će svoj pristup promijeniti za meč sa Hrvatskom.

Hrvatske medije je posebno zaintrigirala ova informacija koju je najavio i sam Siniša Mihajlović, rekavši da će svojim fudbalerima zabraniti seks prije utakmice u Zagrebu.

Utakmica na „Maksimiru“ se igra za 11 dana, selektor Mihajlović brine o najsitnijim detaljima koji mogu da prelome meč.

Iako nije to praktikovao do sada, zabrana seksa važiće u ovom slučaju.

„Inače nijesam protivnik seksualnih odnosa nekoliko dana prije utakmice, ali da se to radi noć uoči tako važnog duela, može biti jako loše“, rekao je selektor Srbije.

Kako bi se postarao da će se njegovi fudbaleri pridržavati pravila, Mihajlović je najavio četvorodnevni karantin pred meč sa Hrvatima.

(SPORTSKE.NET)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније